bestejongleervideobenelux2019 over Prijzen stem over Prijs stem Inzendingen heb jij de beste jongleer video van 2019?Stuur jou video in vóór 23 december Doe mee

Doe Mee

Stuur jouw video in

Het doel van de videocompetitie is het promoten van jongleervideo’s in de Benelux. Jongleurs uit deze regio kunnen hun video’s die gemaakt zijn in 2021 opsturen, waaruit de beste gekozen wordt. Dit gebeurt deels door te stemmen op internet, deels door een nader te bepalen jury.

Deelname

Deelnemers kunnen één video insturen via het formulier links op deze pagina, waar vervolgens alle ingezonden video’s getoond zullen worden. Op 29 augustus zal de stemronde open gaan, waar iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete video. Op dit moment zullen de inzendingen ook gesloten worden. Video’s kunnen zowel van één persoon als van een groep zijn.

Om deel te nemen moeten de deelnemer en video aan de volgende eisen voldoen:

  • Om deel te nemen moet de jongleur ofwel een Nederlandse, Belgische of Luxemburgse nationaliteit hebben, ofwel in Nederland, België of Luxemburg wonen.
  • Alle vormen van jongleren en objectmanipulatie worden geaccepteerd
  • Minimaal 1,5 minuut en maximaal 10 minuten
  • De video moet in 2021 gepubliceerd zijn

 

Bepaling winnaar

We bepaling van de winnaar is nog in herevaluatie, de volgende regels gelden vorige editie

De winnaar van de competitie zal op de volgende manier bepaald worden:

  • Gedurende het eind van augustus (30 augustus –  september) kan iedereen op de website https://jongleervideo.nl/stemmen voor zijn of haar favoriete video. De stemmen zijn voor iedereen te zien, dus aan het eind van de kerstvakantie is duidelijk wie de publieksstem gewonnen heeft.
  • Ondertussen stemmen ook de juryleden van het NK Jongleren op hun favoriete video. Hun stemmen worden niet gepubliceerd op de website.
  • De publieksstemmen en jurystemmen worden beide voor 50% meegerekend in het bepalen van de winnaar van de competitie, die bekend wordt gemaakt op het NK Jongleren 2020.

 

Prijzen

Er is een eerste, tweede en derde prijs te winnen voor de videocompetitie. Het prijzengeld wordt overgemaakt door Simon à Campo en komt van sponsoren en donaties op de website. De genoemde prijzengeld is gebaseerd op beloofde donaties, het uit te keren prijzengeld kan afwijken van het genoemde bedrag als donaties niet (op tijd) wordt overgemaakt. Het prijzengeld wordt als volgt verdeeld:

  • Eerste plaats: 60% van het prijzengeld
  • Tweede plaats: 30% van het prijzengeld
  • Derde plaats: 10% van het prijzengeld